Transport persoane Romania Anglia

Curse transport persoane Romania Anglia cu autocarul

Plecari Romania Anglia cu autocarul

Firma Latino Expres efectueaza curse de autocar Romania Anglia zilnic cu plecare din majortiatea oraselor din Romania: Bucuresti, Craiova, Targu Jiu, Petrosani, Brasov, Cluj Napoca, Arad, Petrosani, Drobeta Turnu Severin, Dej, Sibiu, Targu Mures, Targoviste, Bistrita, Ramnicu Valcea, Ramnicu Sarat, Buzau, Galati, Ploiesti, Pitesti, Timisoara, Deva si multe alte orase. Ajungem cu autocarele in Anglia in orasele: Londra, Birmingham, Coventry, Northampton, Maidstone, Manchester, Liverpool,Milton Keynes, Luton, Stoke-on-Trent. Cu Latino Expres ai plecari Romania Anglia prin curse de transport persoane Romania Anglia cu autocarul.

transport persoane Bucuresti Anglia

Autocare transport persoane Romania Anglia

Detinem o flota omologata de autocare pentru transport persoane Romania Anglia. Cu un personal pregatit profesional pentru transport international de persoane ai certitudinea ca vei circula in siguranta in drumul tau spre Anglia. Depunem toate eforturile ca tu sa beneficiezi de o calatorie placuta din Romania(RO) spre Anglia(UK).

Bucuresti – Londra
Bucuresti – Birmingham
Bucuresti – Coventry
Bucuresti – Northampton
Bucuresti – Manchester
Bucuresti – Liverpool
Alege cursa de autocar care corespunde cu destinatia ta si circula cu placere spre Anglia!

Rezervari autocar Romania Anglia

Alegeti optiunea perfecta pentru rezervarea biletului de autocar

Profita de oportunitatea de a circula cu transportatorii directi!Cu siguranta rezervarea biletelor de autocar spre Anglia vor avea prioritate. Cu noi vei avean intotdeauna 50% reducere la biletele de autocar pentru copiii pana in 12 ani. Practicam de asemenea reduceri si la grupurile care circula organizat.

Rezervari Autocar

transport persoane Craiova Anglia

Programul autocarelor Romania Anglia

Firma Latino Expres efectueaza curse de transport persoane Romania Anglia zilnic. Avem statii de autocar in majoritatea oraselor din tara. Plecarile autocarelor din Romania spre Anglia sunt organizate din timp astfel vei sti exact cum sa te organizezi pentru calatorie. Te ducem in Anglia in confort si siguranta!

Craiova – Londra
Craiova – Birmingham
Craiova – Northampton
Craiova – Coventry
Craiova – Manchester
Craiova – Liverpool
Ai mereu cu tine informatii utile despre cursele de transport persoane Romania Anglia. Alege sa fii informat!

Servicii transport Romania Anglia

Vrei servicii de transport complete?

Latino Expres face parte din acele firme transport persoane Romania Anglia care iti ofera si servicii adiacente de curierat si transport colete. Practicam preturi rezonabile la serviciile de transport. Bagajul dvs. in limita a 40 Kg este oferit ca serviciu gratuit, inclus in costul transportului spre Anglia.

Servicii transport

Preturi bilete autocar Romania Anglia

Cu Latino Expres ai preturi rezonabile la biletele de autocar Romania Anglia. Avem mereu preturi promotionale la rezervarile dus-intors achitate din timp. In pretul calatoriei Romania Anglia sunt incluse toate taxele de transport aferente calatoriei(bagajul de mana, bagajul de cala, costurile aferente trecerii cu vaporul sau taxa de la Euro tunel). Ai certitudinea ca nu vei plati taxe supliementare la calatoria ta din Romania spre Anglia cu autocarul. Pentru calatorie ai nevoie doar de cartea ta de identitate valabila. Calatoreste cu autocarul Latino Expres: rapid, simplu si eficent spre desinatia ta din UK!

Curse transport persoane Romania Anglia