Autocar transport persoane Deva Norvegia

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Deva Norvegia la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Deva Norvegia te transportă în siguranță și confort din Deva spre Norvegia.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Deva Norvegia presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Deva Norvegia. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Deva Norvegia

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Deva-Norvegia

Plecări autocar Deva Norvegia: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Deva spre Norvegia!

Stații autocare Suedia-Norvegia:

Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Uddevalla, Sarpsborg, Moss, Oslo.

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Deva.

Cand pot beneficia de reduceri la bilete autocar Deva - Norvegia?

Firma Latino Expres are oferte de reduceri la transport persoane cu autocarul spre Norvegia. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele de autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Deva Norvegia pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Deva Norvegia?

Condiții de transport persoane Deva Norvegia

  1. Transport persoane Deva Norvegia este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Deva Norvegia.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Deva Norvegia.
  4. Efectuăm transport persoane din Deva spre Norvegia cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Deva Norvegia este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Norvegia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Norvegia? Află mai multe:

Norvegia, oficial Regatul Norvegiei, este guvernat ca o monarhie, al cărui teritoriu cuprinde partea de vest a Peninsulei Scandinave, plus insula Jan Mayen și arhipelagul Svalbard.

Norvegia are legături strânse cu Uniunea Europeană și cu Statele Unite ale Americii și face parte din Spațiul Schengen.

Norvegia are o suprafață totală de 385.207 km² și o populație de peste 5.390.000 locuitori.

Țara are al patrulea cel mai mare venit pe cap de locuitor din lume în clasamentele Băncii Mondiale și ale FMI.

Norvegia mai este numită și Țara Fiordurilor, deoarece unele dintre cele mai spectaculoase și mai frumoase fiorduri din lume se întâlnesc aici, croazierele pe aceste fiorduri fiind foarte apreciate de turiști.

Informații utile despre Norvegia

Cele mai importante orașe din Norvegia sunt: Oslo, Tromso, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Haugesund, Molde, Bodo, Flam, Geiranger.

Sudul și vestul Norvegiei, pe deplin expuse la fronturile ciclonice atlantice, primesc mai multe precipitații și au ierni mai blânde decât părțile de est și nordul extrem. Zonele de la est de munții de coastă sunt într-o umbra a ploilor, și primesc ploaie și zăpadă mai puțină decât vestul. Zonele joase din jurul orașului Oslo au cele mai calde și mai însorite veri, dar și vreme mai rece și mai multă zăpadă în timpul iernii.

Din cauza latitudinii la care se află Norvegia, există mari diferențe ale luminii solare. În lunile mai-iulie, soarele nu apune în zonele situate la nord de Cercul Arctic, iar în restul țării sunt până la 20 de ore de lumină fiind numită ziua polară. În schimb, în perioada noiembrie-ianuarie, soarele nu răsare în partea de nord, iar durata zilei este foarte scurtă în restul țării așa numita noapte polară.

În Norvegia moneda oficială este coroana norvegiană.

Prefixul telefonic al țării este +47.

Ce puteți vizita în Norvegia?

Sognefjord - este cel mai lung fiord din Europa, având 204 m, și al doilea din lume după Scoresby Sund din Groendlanda, dar și cel mai adânc fiord din lume cu o adâncime maximă de 1309 m.

Geirangerfjord - este unul dintre cele mai renumite fiorduri ale Norvegiei, având două cascade: Brudesloret (voalul miresei) și Desyvsostrene (cele 7 surori).

Hardangerfjord - al doilea fiord ca mărime din Europa. Este cunoscut pentru peisajele de primăvară și pentru zona ghețarului Folgefonna unde se poate schia toată vara.

Lillehammer - este una dintre cele mai vechi destinații pentru sporturile de iarnă ale Norvegiei, cunoscută și pentru faptul că în anul 1994 aici au avut loc Jocurile Olimpice de Iarnă.

Hunderfossen Vinterpark - aflat la 13 km de Lillehammer, este primul parc de iarnă din Europa. Aici se pot practica mai multe feluri de activități și sporturi de iarnă pentru toate vârstele.

Holmenkollen - o parte a capitalei Oslo, foarte renumită pentru săriturile cu schiurile. Pe arena de ski de la Holmenkollen s-au desfățurat competiții încă din 1892.

Cât costă o zi în Norvegia?

Cazarea într-un hostel costă 500 de coroane, iar la un hotel de 3 stele este de 760 de coroane.

Dacă doriți să luați masa într-un restaurant ieftin prețul mediu este de 180 de coroane, o bere costă 90 de coroane, o sticlă de suc costă 30 de coroane, o cafea 30 de coroane, iar un capucino 40-45 de coroane.

O călătorie cu autobusul costă în jur de 35-40 de coroane.

Locuri de muncă în Norvegia

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm siteul europa.jobs.

Cum ajungi în Norvegia?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Deva Norvegia săptămânal. Aveți la dispoziție autocare Deva Norvegia cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră! Călătorind cu noi aveți șansa de a beneficia de vouchere cadou.