Autocar transport persoane Deva Milton Keynes

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Deva Milton Keynes la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Deva Milton Keynes te transportă în siguranță și confort din Deva spre Milton Keynes.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Deva Milton Keynes presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Deva Milton Keynes. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Deva Milton Keynes

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Deva-Milton Keynes

Plecări autocar Deva Milton Keynes: Avem plecări autocar din Deva spre Milton Keynes de trei ori pe săptămână!

Stații autocar Anglia:

Dover, Folkestone, Maidstone, Londra (7 stații), Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stafford, Stoke on Trent, Crewe, Manchester, Warrington, Liverpool, Leicester, Nottingham, Boston, Peterborough.

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Deva.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Deva Milton Keynes?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Deva spre Milton Keynes. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Deva Milton Keynes pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Deva Milton Keynes?

Condiții de transport persoane Deva Milton Keynes

  1. Transport persoane Deva Milton Keynes este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Deva Milton Keynes.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Deva Milton Keynes.
  4. Efectuăm transport persoane din Deva spre Milton Keynes cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Deva Milton Keynes este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Anglia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Milton Keynes? Află mai multe:

Abreviat uneori MK, este un oraș mare în Buckinghamshire, Anglia. Este centrul administrativ al Borough of Milton Keynes și a fost desemnat în mod oficial ca un nou oraș la 23 ianuarie 1967. Acesta este situat la aproximativ 72 km nord-vest de Londra.

Informații utile despre Milton Keynes

Suprafața acestui oraș este de aproximativ 89 km², având un număr de aproximativ 230.000 de locuitori. Densitatea populației este de aproximativ 2,584 loc pe km². Clima în acest oraș este asemănătoare cu majoritatea orașelor din Anglia, aceasta fiind temperat oceanică, extremitățile variind de la 34,6°C în iulie 2006, la -20.6°C la 25 februarie 1947. Verile sunt răcoroase, iar iernile sunt blânde, Milton Keynes având un statut de oraș ploios.

Turist în Milton Keynes? Principalele obiective turistice și turismul în Milton Keynes.

Milton Keynes este o oază culturală și istorică. Deși este un oraș nou, acesta reușește să îmbine modernul cu cultura unei istorii bine înrădăcinate. Cultural și istoric, Milton Keynes este un oraș vibrant și divers, reunind teatre, muzee, artă, sculptură și arhitectură în centrul orașului și în împrejurimile acestuia. Puteți petrece cu ușurință un weekend sau chiar o săptămână pentru explorarea culturii în acest oraș.

În acest oraș puteți vizita cu încredere: Teatrul Milton Keynes, Galeria Milton Keynes, Grajdurile din Milton Keynes, Woburn Abbey, Muzeul Milton Keynes și Frumoasele grădini de la National Trust Stowe.

Ce merită să vizitezi în Milton Keynes?

Teatrul Milton Keynes este cel mai de succes teatru din afara Londrei, cu producții din categoria musical-urilor de renume mondial, operelor de înaltă calitate.

Milton Keynes Gallery oferă expoziții gratuite ale artei contemporane internaționale.

Orchestra orașului Milton Keynes este o resursă vie de muzică clasică pentru Milton Keynes și zona înconjurătoare. De mai bine de 30 de ani, această orchestră și-a construit o reputație națională și internațională prin spectacole de o calitate deosebită atât în teatrul din Milton Keynes cat și în afara lui.

Grajdurile din Milton Keynes sunt un loc cu muzica live, oferind o gamă largă de genuri muzicale, inclusiv jazz, blues, folk, rock, clasic, pop.

Milton Keynes Arts - Ghidul vă oferă o mulțime de informații cu privire la diverse forme de artă, disponibile pentru vizitatori, și include un tur de mers pe jos în centrul orașului. Ghidul este disponibil gratuit la Galeria Milton Keynes și bibliotecile din întregul Milton Keynes.

Woburn Abbey, a ducelui de Bedford, este casa de colecții private de artă, mobilier și porțelan cu vizualizare publică.

Acest oraș are muzee din belșug ca de exemplu: Bletchley Park, Muzeul Național de Badminton, Muzeul Național de Informatică și Muzeul Cowper & Newton

Frumoasele grădini de la National Trust Stowe sunt cufundate în istorie, doar că sunt în afara localității.

Cât costă o zi în Milton Keynes?

Milton Keynes oferă unele dintre cele mai bune experiențe de gastronomie din afara Londrei. Cu peste 350 de restaurante în centrul orașului și în zonele înconjurătoare, puteți găsi întotdeauna ceva pentru a vă satisface apetitul dintr-un meniu ca la carte, un bufet somptuos sau o masă de pre-teatru.

Acest oraș are o reputație de invidiat pentru o gamă largă de divertisment. Ca un oraș nou și vibrant, puteți găsi întotdeauna ceva pentru a vă distra, de la concerte și spectacole de teatru direct de pe West End pană la cinematografe cu multe reclame și comedii în direct. Indiferent ce căutați, Milton Keynes este una dintre cele mai bune destinații de divertisment din Marea Britanie. Dacă sunteți în căutarea vieții de noapte cu un amestec uluitor de baruri și cluburi, atunci Milton Keynes este destinația ideală pentru dumneavoastră. Există întotdeauna ceva ce se întâmplă în acest oraș energic. Căutați un loc de odihnă pentru o seară de neuitat? Noi vă recomandăm să alegeți hotelul Mercure Milton Keynes Abbey Hill, acesta oferind un confort deosebit.

Locuri de muncă Milton Keynes.

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră vă recomandăm site-ul justlanded. Job-urile sunt foarte bine plătite în toată Anglia.

Cum ajungi în Milton Keynes?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Deva Milton Keynes, 4 zile pe săptămână. Aveți la dispoziție autocare Deva Milton Keynes cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Călătorind cu noi aveți șansa de a beneficia de vouchere cadou sau chiar de reduceri last minute. Recomandăm să vă faceți rezervarea biletului din timp. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur.