Autocar transport persoane Deva Manchester

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Deva Manchester la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Deva Manchester te transportă în siguranță și confort din Deva spre Manchester.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Deva Manchester presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Deva Manchester. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Deva Manchester

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Deva-Manchester

Plecări autocar Deva Manchester: Avem plecări autocar din Deva spre Manchester de trei ori pe săptămână!

Stații autocar Anglia:

Dover, Folkestone, Maidstone, Londra (7 stații), Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stafford, Stoke on Trent, Crewe, Manchester, Warrington, Liverpool, Leicester, Nottingham, Boston, Peterborough.

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Deva.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Deva Manchester?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Deva spre Manchester. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Deva Manchester pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Deva Manchester?

Condiții de transport persoane Deva Manchester

  1. Transport persoane Deva Manchester este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Deva Manchester.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Deva Manchester.
  4. Efectuăm transport persoane din Deva spre Manchester cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Deva Manchester este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Anglia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Manchester? Află mai multe:

Manchester este unul dintre marile orașe din Anglia, organizat administrativ sub forma unui Burg Metropolitan în cadrul Comitetului Metropolitan Greater Manchester. Orașul se află în regiunea de Nord-Vest al Angliei (Nord West England). Populația acestui oraș este de 4.410.00 de locuitori.

Informații utile despre Manchester:

Manchester unul dintre primele orașe industriale ale lumii, fiind cunoscut după rolul său important pe care l-a avut în timpul revoluției industriale. A fost centrul dominant internațional în secolul XIX al manufacturii materialelor textile, precum bumbacul.

Orașul este învecinat în nord și est cu Dealurile Pennine și în sud cu Campia Cheshire, așezat pe o suprafață în formă de bol. Centrul orașului se află pe partea estică a Raului Irwell. Reputația acestui oraș, precum al majorității orașelor din Anglia, este de oraș ploios, având 809 mm precipitații anuale pe metru pătrat. Precipitațiile sunt în general ușoare, astfel încât o ploaie cu volum mic de apă poate dura și o oră. Căderile de zăpadă sunt rare în oraș, fiind mai frecvente spre est.

Turist în Manchester? Principalele obiective turistice și turismul în Manchester.

Manchester deține foarte multe muzee și galerii de artă, cele mai importante fiind: Galeria de Artă, Muzeul Militar Imperial de Nord, Muzeul Evreiesc, Biblioteca și Galeria Portico, Muzeul de Istorie a Poporului, Galeria de Artă Whitworth, Galeria Costumelor Englezești, Galeria de Artă Lowry. Orașul mai deține piețe precum: Cartierul Chinezesc, Cartierul Curry Mile, Cartierul Castlefield și alte obiective ce merită a fi vizitate precum: Podul Futuristic, Biserica Sfânta Maria, Catedrala, Primăria, Universitatea, Bursa Regală, Observatorul Goodle, Biblioteca John Rylands și nu în ultimul rând, stadionul Old Trafford.

Ce merită să vizitezi în Manchester?

Chiar dacă orașul deține importante galerii de artă și muzee, primul lucru la care se gândesc oamenii este Stadionul Old Trafford. Acest stadion este casa celui mai vestit club din lume fiind considerat un teatru și în același timp un templu pentru milioanele de fani care merg acolo în pelerinaj.

Muzeul Imperial Militar de Nord este o clădire strălucitoare, îmbrăcată în aluminiu, în care vizitatorii sunt introduși în atmosfera Primului Război Mondial, ajungând până în zilele noastre.

Muzeul Evreiesc spune povestea tuturor evreilor ce trăiau în acea zonă în ultimii 200 de ani.

Muzeul și Galeria Portico, deschise în 1806, continuă să se dezvolte ca un centru de activitate culturală.

Muzeul de Istorie a Poporului este muzeul care rememorează importantele evenimente ale populației din Manchester, precum Revoluția Industrială sau masacrul de la Peterloo de la 1819.

Muzeul de Științe și Industrie este muzeul care adăpostește cea mai veche gară din 1830 și în același timp adăpostește colecții minunate de istorie industrială veche și modernă a orașului.

Galeria de Artă Whithworth conține aproximativ 55000 de obiecte în colecția sa.

Podul Futuristic este un pod ce traversează Princess Road și face parte din districtul de restaurare Hulme.

Bursa Regală, de-a lungul perioadei de glorie comercială, a fost considerată cea mai importantă clădire din oraș deoarece era locul unde se tranzacționa bumbacul.

Cât costă o zi în Manchester?

Dacă faceți doar o scurtă vizită, hotelurile din oraș au oferte extrem de bune pentru turiști și un confort la nivel înalt. Prețurile din hostel variază între 10-20 de lire. Pentru mai multe informații, vă recomandăm acest site: hostelbookers.

Prețul călătoriilor în oraș cu autobuzul este 3-4 lire, iar cu metroul 2,5 lire. Mâncarea din restaurante, în afara faptului că este extrem de gustoasă, este și foarte ieftină, o masă completă fiind între 10-20 lire. Dacă doriți mâncare din fast-food-uri, beneficiați de porții generoase care costă undeva la 5 lire. Berea în oraș are prețul de 3 lire, iar țigările 6-7 lire.

Locuri de muncă Manchester

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm site-ul justlanded. Job-urile sunt foarte bine plătite în toată Anglia.

Cum ajungi în Manchester?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Deva Manchester, 4 zile pe săptămână. Aveți la dispoziție autocare Deva Manchester cu un confort de nivel ridicat. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Circulați cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!