Autocar transport persoane Deva Luton

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Deva Luton la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Deva Luton te transportă în siguranță și confort din Deva spre Luton.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Deva Luton presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Deva Luton. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Deva Luton

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Deva-Luton

Plecări autocar Deva Luton: Avem plecări autocar din Deva spre Luton de trei ori pe săptămână!

Stații autocar Anglia:

Dover, Folkestone, Maidstone, Londra (7 stații), Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stafford, Stoke on Trent, Crewe, Manchester, Warrington, Liverpool, Leicester, Nottingham, Boston, Peterborough.

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Deva.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Deva Luton?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Deva spre Luton. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Deva Luton pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Deva Luton?

Condiții de transport persoane Deva Luton

  1. Transport persoane Deva Luton este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Deva Luton.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Deva Luton.
  4. Efectuăm transport persoane din Deva spre Luton cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Deva Luton este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Anglia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Luton? Află mai multe:

Luton este o autoritate unitară, un târg și un oraș în regiunea de Est al Angliei. Acest oraș se afla la 50 km de Londra și are o populație de aproximativ 200.000 locuitori. Luton și vecinii săi, Dunstable și Houghton Regis formează zona urbană Luton, cu o populație de aproximativ 258.000 locuitori.

Informații utile despre Luton

Suprafața acestui oraș este de aproximativ 43.35 km², având densitatea de aproximativ 4,696 loc pe km². Clima în acest oraș este asemănătoare cu majoritatea orașelor din Anglia, aceasta fiind temperat oceanică. Extremitățile variază de la 36°C în august 2003, la -17°C în decembrie 1981. Verile sunt răcoroase, iar iernile sunt blânde, Luton având un statut de oraș ploios, cu precipitații anuale de aproximativ 698 mm pe metru pătrat.

Turist în Luton? Principalele obiective turistice și turismul în Luton.

Este un oraș multicultural, fiind faimos pentru producția de bere Whitbeard și pentru mașinile Vauxhall care, din păcate, nu mai funcționează în acest oraș.

Acest oraș mai este cunoscut atât la nivel național cât și la nivel internațional pentru industria pălăriilor.

Nu uitați că vremea este foarte schimbătoare în oraș, asa că vă sugerăm să aveți chiar și pe timp de vară haine groase la dumneavoastră. Niciodată să nu ieșiți fără umbrelă deoarece precipitațiile în acest oraș sunt foarte surprinzătoare și dese.

Aici puteți vizita Muzeul Stockwood Discovery, Muzeul și Galeriile de Artă din Luton și Parcul Richmond.

Ce merită să vizitezi în Luton?

Muzeul Stockwood Discovery este foarte vizitat deoarece în acest muzeu pot fi admirate colecții mari arheologice, geologice, meșteșuguri rurale și istoria socială locală. Acesta este deschis de luni până vineri între orele 10:00 și 16:00, iar sâmbăta și duminica orele de vizita în acest muzeu sunt intre 11:00 și 16:00. Intrarea în muzeu este gratuită.

Muzeul și Galeria de Artă din Luton este găzduită într-o casa din anii 1800. Muzeul are ca temă meșteșugurile din zona Bedfordshire, în special meșteșugul dantelei și a pălăriilor. Colecția pălăriilor de damă din muzeu este impresionantă deoarece exista peste 600 de pălării datate din diferite secole. Mai mult, puteți vedea și diferite costume tradiționale, bijuterii vechi din secolele trecute și dantele din secolul XVII făcute de localnici. Muzeul este deschis de marți până sâmbătă între orele 10:00 și 17:00, duminică de la ora 13:00 iar luni este închis. Intrarea la muzeu este gratuită.

Parcul Richmond a fost înființat în 1637 drept teren de vânătoare de către regele George al II-lea. Acesta a fost reamenajat în secolul XVII, construindu-se poteci de plimbare și lacuri de acumulare. Parcul conține la ora actuală terenuri de golf, grajduri pentru plimbare călare, loc de joacă pentru copii, cafenele, și pe o porțiune de 1000 de hectare pot fi găsite în jur de 650 de căprioare și cerbi.

Cât costă o zi în Luton?

O zi în Luton, ca turist, este relativ ieftină deoarece obiectivele turistice din oraș au intrarea gratuită. Orașul deține 21 de hoteluri, cazarea variind intre 200-300 de lei pe seară. Hotelul ce vi-l recomandam este Hotelul Chiltren, de 3 stele, deoarece aveți facilități la acest hotel: WI-FI gratuit, un centru de fitness, baie separată pentru fiecare cameră, uscător de păr și TV cu canale prin satelit. Hotelul se află la 3,2 km de centrul orașului. Meniul hotelului este variat, dar dacă nu doriți să mâncați în acest loc, puteți alege să mergeți și la un restaurant.

Orașul are 38 de restaurante, cel mai bun considerat de noi fiind The Barrels, cu mâncare autentică indiană. Bucătarii acestui restaurant sunt bucătari experimentați din India. Dacă nu sunteți fan al mâncării indiene, puteți alege restaurantul Frog & Rhubarb care are un meniu tradițional englezesc, bogat și divers, cu prețuri ce variază intre 50 de lei și 100 de lei. Bucătarii acestui restaurant sunt profesioniști.

În Luton, puteți călători foarte ieftin cu autobuzul, prețul biletului fiind de 4 lire, dar noi recomandăm mersul pe jos deoarece aerul este curat, iar împrejurimile nu merită ratate deoarece sunt o mulțime de clădiri tradiționale și lucruri ce pot uimi.

Atât pe timp de zi, cât și noaptea, aveți ce face în oraș. Ieșirile în pub-uri sunt destul de frecvente pentru locuitori. Berea într-un pub costă 3 lire.

Locuri de muncă Luton.

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm site-ul reed. Cele mai căutate posturi în oraș sunt de baby-sitter, asistentă, instalator, casier sau ofițer de securitate. Nu trebuie să vă faceți probleme de plata acestor job-uri, deoarece toate job-urile sunt foarte bine plătite în toată Anglia.

Cum ajungi în Luton?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Deva Luton 4 zile pe săptămână. Aveți la dispoziție autocare Deva Luton cu un confort de nivel ridicat și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Călătorind cu noi aveți șansa de a beneficia de vouchere cadou, cupoane cadou sau chiar de reduceri last minute. Recomandam să faceți rezervarea biletului din timp. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!