Autocar transport persoane Deva Italia

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Deva Italia la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Deva Italia te transportă în siguranță și confort din Deva spre Italia.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Deva Italia presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Deva Italia. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Deva Italia

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Deva-Italia

Plecări autocar Deva Italia: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Deva spre Italia!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Deva.

Cand pot beneficia de reduceri la bilete autocar Deva - Italia?

Firma Latino Expres are oferte de reduceri la transport persoane cu autocarul spre Italia. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele de autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Deva Italia pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Deva Italia?

Condiții de transport persoane Deva Italia

  1. Transport persoane Deva Italia este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Deva Italia.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Deva Italia.
  4. Efectuăm transport persoane din Deva spre Italia cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Deva Italia este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Italia? Află mai multe:

Italia este o republică democratică și o țară foarte bine dezvoltată, (Republica Italiană) ce se află pe cea mai mare parte a Peninsulei Apennina, în sudul Europei. E membru fondator al Uniunii Europene și una din membrii NATO și G8. Această țară are aproximativ 60 de milioane de locuitori și este clasată pe locul 22 în topul celor mai populate țări ale lumii.

Italia are o suprafață de 301.338 km², fiind a 71-a cea mai mare țară din lume. Densitatea republicii este de 201,7 locuitori pe km².

Cele mai importante orașe din Italia sunt: Roma, Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genova, Bologna, Florența, Bari, Catania, Veneția, Verona, Messina, Padova, Trieste, Brescia, Taranto, Parma, Prato și Reggio Calabria.

Relieful din această peninsulă este determinat în cea mai mare parte de cele două lanțuri muntoase: Alpii și Apeninii, peninsula având mai multe tipuri de climă: climatul Alpin (la altitudini de peste 3000 m, iernile fiind lungi și reci, iar precipitațiile bogate), climatul continental (în Câmpia Padului și pe pantele Apeninilor) și climatul mediteranean (cald și relativ umed). Clima ce domină Italia este clima temperată, cu mici variații în funcție de regiune. Partea de nord a țării este mult mai caldă, cu precipitații scurte și moderate, partea centrală este mai umedă, plină de precipitații, iar cea sudică este dominată de soare, temperaturile fiind foarte ridicate.

Moneda oficială a țării este euro, fiind integrată în anul 1999, înainte ei fiind lira Italiană.

Prefixul telefonic al țării este +39.

Ce puteți vizita în Italia?

Italia este o republică minunată ce atrage foarte mulți turiști, în anul 2008 atingând apogeul de 123 de milioane de turiști și 706 de înnoptări. Toate acestea sunt posibile datorită obiectivelor turistice, precum: Columna Lui Traian, Coloseumul Din Roma, Forumul Roman, Casa Lui Marco Polo, Lacul Como, Aqualandia, Casa Julietei, Arena Română din Verona, Circus Maximus, Grota De Smarald, Palatul Dogilor, Domul Din Milano, Muzeele Vaticanului, Puntea Suspinelor, Vaticanul, Pantheonul, Laguna Veneției, Basilica Sf Petru și multe altele.

Columna Lui Traian - a fost construită la ordinul împăratului Traian pentru celebrarea victoriei împotriva Dacilor din 106, aceasta fiind construită în anul 113. Aceasta rezistă chiar și în zilele noastre și se află în Forul lui Traian. Această columnă joacă un rol deosebit în înțelegerea nașterii poporului roman. Columna are o înălțime de 30 metri și e construită din 18 blocuri masive de marmură, fiecare bloc având 40 de tone. Până în secolul XVI în vârful columnei se afla statuia lui Traian, aceasta fiind înlocuită pe urmă cu statuia Sfântului Petru.

Coloseumul din Roma - este o clădire de renume mondial, aceasta fiind construită în secolul I după Hristos. Este considerată cea mai impresionantă clădire-ruină ce este vizitată de foarte mulți turiști. Era cea mai mare clădire a vremurilor sale, iar acum este cel mai mare amfiteatru antic din lume.

Forumul Roman - a fost vechiul centru politic al Imperiului Roman, până în anul 509, când imperiul devine republică. Aici se găsesc multe temple și biserici, iar pe lângă acestea, cele mai importante obiective ce merită vizitate pe lângă ruinele forumului sunt: Arcul de triumf a lui Titus, Curia (locul unde se reunea senatul) și Rostra (platforma pe care se țineau discursurile).

Lacul Como - este un lac de origine vulcanică, fiind cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase lacuri din Italia. Are o suprafață de aproximativ 146 km², fiind al treilea cel mai mare lac din țară. Are peste 400 metri adâncime, fiind considerat unul dintre cele mai adânci lacuri din Europa și se află în regiunea Lombardia.

Cât costă o zi în Italia?

O zi în această țară este destul de ieftină, deoarece intrările la obiectivele turistice sunt foarte accesibile.

Republica este foarte renumită pentru mâncarea pregătită în restaurantele acesteia (în special pizza), prețurile în restaurante variind între 3 și 25 de euro. Bucătarii italieni sunt foarte iscusiți și pricepuți, aceștia fiind foarte căutați atât în țară cât și în afara ei.

Distracția în pub-urile italiene este de nedescris, majoritatea pub-urilor știind să facă o atmosferă plăcută pentru fiecare om, prețul unei beri fiind de 5 euro.

O cafea în oraș costă 1 euro, iar în aeroporturi costă 1 euro și 20 de cenți.

Hotelurile, de asemenea, au cazări ieftine, prețurile variind între 100 și 600 de lei pe seară. Pentru mai multe detalii, accesați siteul: Booking.

Dorești să găsești un loc de muncă în Italia?

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm următoarele siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Italia?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Deva Italia săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!