Autocar transport persoane Deva Ferrara

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Deva Ferrara la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Deva Ferrara te transportă în siguranță și confort din Deva spre Ferrara.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Deva Ferrara presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Deva Ferrara. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Deva Ferrara

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Deva-Ferrara

Plecări autocar Deva Ferrara: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Deva spre Ferrara!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Deva.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Deva Ferrara?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Deva spre Ferrara. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Deva Ferrara pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Deva Ferrara?

Condiții de transport persoane Deva Ferrara

  1. Transport persoane Deva Ferrara este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Deva Ferrara.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Deva Ferrara.
  4. Efectuăm transport persoane din Deva spre Ferrara cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Deva Ferrara este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Ferrara? Află mai multe:

Ferrara este un oraș aflat în nordul Italiei și este situat pe râul Po. Se află în regiunea Ferrara și acesta este capitala regiunii. Orașul este situat la aproximativ 50 km de Bologna.

Informații utile despre Ferrara

Ferrara are o populație de aproximativ 130.000 locuitori, suprafața acestuia fiind de aproximativ 404.36 km². Densitatea orașului este de aproximativ 330 locuitori pe km².

Clima din oraș este temperată, mult mai caldă, cu precipitații scurte și moderate, punctele de extreme rar trecând de 32°C și -2°C.

Turist în Ferrara? Principalele obiective turistice și turismul în Ferrara.

Ferrara este un oraș medieval adormit, la mare distanță de celebrele destinații ale Italiei. Moștenirea istorică al acestuia se datorează familiei d’Este, a cărei stăpânire nu a temperat dezvoltarea unei curți civilizate pe parcursul perioadei 1208-1598. Palatele și castelele au un șir magnific de ziduri ce sunt lăsate ca moștenire de această familie.

Este un oraș foarte important din Italia, principalele sale atracții fiind: Catedrala, Addizione Erculea, Palazzo Ludovico il Moro, Palazzo Schifanoia și Castello Estense.

Ce merită să vizitezi în Ferrara?

Catedrala - cele mai frumoase lucrări de artă care au rezistat se găsesc în excelentul Museo della Cattedrale, care include o colecție de tapiserii, manuscrise ilustrate, basoreliefuri în stil românesc, panouri pictate de Cosme Tura înfățișându-l pe Sf. Gheorghe, Bunavestirea și o Madonna a sculptorului sienez Jacopo della Quercia. În apropierea castelului este catedrală, decorată cu o superbă fațadă. Din păcate, în interior, efectul este mai puțin spectaculos, rezultatul unor restaurări neglijente din secolul al XVIII-lea.

Addizione Erculea - Dincolo de Castello Estense, marginile nordice ale Ferrara sunt diferite de restul orașului, respectiv sunt mai largi, pentru că sunt parte a așa-numitului Addizione Erculea. Punctul de atracție principal este Palazzo Diamanti. Astăzi, el adăpostește Pinacoteca Nazionale, o galerie de artă care acordă aproape tot spațiul picturilor realizate de artiști locali.

Palazzo Ludovico il Moro - Minunata biserică din apropierea Mănăstirii San Antonio în Polesine are câteva capele pline de fresce medievale timpurii. Un palat remarcabil puțin mai la sud de Palazzo Schifanoia este Palazzo Ludovico il Moro.

Palazzo Schifanoia - a fost început în 1385 pentru a fi reședința de vară a familiei Schifanoia. Numele ei înseamnă fără griji. Palazzo Schifanoia, se găsește în partea de sud-vest a orașului. Mergând pe jos de la catedrală, ar trebui să o iei pe Via Savonarola ca să vezi Casa Romei, o clădire publică din secolul al XV-lea cu multe fresce și piese de mobilier originale.

Castello Estense - este cea mai importantă reședință a familiei Estense. Minunatul ei interior medieval a fost pe vremuri gazdă multor scriitori și artiști seduși de generozitatea familiei.

Cât costă o zi în Ferrara?

O zi în Ferrara este destul de ieftină, deoarece cazarea, mâncarea și băuturile în acest oraș au prețuri accesibile, iar majoritatea atracțiilor turistice au intrarea gratuită. Cazarea în hotelurile orașului variază între 100 și 400 de lei pe seară. Majoritatea dintre acestea sunt dotate cu băi la fiecare cameră, internet prin wireless, uscător de păr și multe alte accesorii.

Cele mai importante hoteluri din oraș sunt: Hotel Ferrara, Hotel Ripagrande, Da Santo, Hotel Principessa Leonora, Hotel Corte Estense și Hotel Duchessa Isabella. Pentru mai multe detalii, accesați siteul booking.

Mâncarea în restaurantele orașului este foarte ieftină, prețurile variind între 3 și 20 de euro, iar o cafea 1 costă euro. Bucătarii din aceste restaurante au mulți ani de experiență în spate cu clienții, cele mai importante restaurante din oraș fiind: Big Night da Giovanni, Il Don Giovanni, L'Oca Giuliva, Le Due Comari Di Panico Clementina, La Trattoria di Pesci Sergio C., L'Archibugio Ristorante Pizzeria și Fuocolento Sas di Ceccacci Attilio e C.

Distracția în pub-urile orașului este garantată, acestea organizând săptămânal evenimente speciale. Odată cu aceste evenimente, băuturilor li se schimbau prețurile, apărând oferte speciale de obicei berii.

Locuri de muncă Ferrara

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm următoarele siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Ferrara?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Deva Ferrara săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!