Autocar transport persoane Deva Bologna

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Deva Bologna la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Deva Bologna te transportă în siguranță și confort din Deva spre Bologna.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Deva Bologna presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Deva Bologna. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Deva Bologna

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Deva-Bologna

Plecări autocar Deva Bologna: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Deva spre Bologna!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Deva.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Deva Bologna?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Deva spre Bologna. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Deva Bologna pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Deva Bologna?

Condiții de transport persoane Deva Bologna

  1. Transport persoane Deva Bologna este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Deva Bologna.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Deva Bologna.
  4. Efectuăm transport persoane din Deva spre Bologna cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Deva Bologna este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Bologna? Află mai multe:

Bologna este un oraș-cetate aflat în nordul Italiei. Este denumit orașul roșu datorită acoperișurilor și fațadelor clădirilor din oraș. Se află în regiunea Emilia-Romagna la aproximativ 380 km de Roma, 280 km de Milano, 105 km de Florența, 152 km de Veneția, și 125 km de Marea Adriatică. Bologna este capitala regiunii în care se află.

Informații utile despre Bologna

Bologna are o populație de aproximativ 384,000 locuitori, suprafața acestuia fiind de aproximativ 140.7 km². Densitatea orașului este de aproximativ 2700 locuitori/km². Clima orașului este subtropical umedă, cu puțină influență de la mare. Punctele de extrem ce s-au înregistrat în acest oraș din 1964 până în prezent sunt 39,6°C în iulie și -28,8°C în 12 Ianuarie 1985.

Turist în Bologna? Principalele obiective turistice și turismul în Bologna.

Orașul are multe atracții turistice: 5 catedrale și biserici, 5 palate și castele și multe clădiri, turnuri, monumente și piețe.

Cele mai importante sunt: Fântâna lui Neptun, Basilica Santo Stefano, Galeria Națională de Artă, Basilica San Petronio, Teatrul Anatomic, Palatul d’Arcussio, Oratoriul Santa Cecilia, Palatul Podesta, Biserica San Giacomo Maggiore, Piața Maggiore, Palatul Re Enzo, Palatul Archiginnasio, Palatul Poggi, Catedrala și Turnul Asinelli.

Ce merită să vizitezi în Bologna?

Fântâna lui Neptun - este o fântână monumentală civilă ce atrage foarte mulți turiști. Fântâna are figurina lui Neptun cu mâna stângă întinsă, lucrarea fiind terminată în 1567. Fântâna este un model de gust manierist al elitei curții, din secolul XVI. Fântâna a fost proiectată de arhitectul palermitian Tommaso Laureti în 1563. Înainte de construcția fântânii a fost demolat un edificiu pentru a face loc acesteia. Fântâna a fost finalizată în 1565, iar statuia lui Neptun după doi ani.

Galeria Națională de Artă - oferă o colecție largă de picturi din secolele XIII-XVIII, precum și alte picturi ale artiștilor locali.

Basilica Santo Stefano - este un complex medieval religios. Aceasta a fost construită de Sfântul Pretonius, ce era episcopul orașului, peste un templu al zeiței Isis. Bazilica adăpostește osemintele lui San Petronio. Inițial, în acest complex existau 7 biserici, iar acum mai pot fi găsite doar 4.

Teatrul Anatomic - este unul din principalele camere istorice din școala de medicină din Bologna. Palatul a fost construit între 1562 și 1563, la ordinul lui Saint Borromeo. Teatrul este construit în întregime din lemn de molid și de la construcție a suferit multe modificări, până în 1736 când a fost finalizată toată lucrarea. Deține 2 sculpturi celebre ale medicilor Hippocrate și Galenus. Teatrul a fost aproape complet distrus în timpul celui de al 2-lea război mondial de către un raid aerian din 29 Ianuarie 1944. După război, palatul a fost reconstruit cu piesele originale găsite printre dărămăturile clădirii.

Palatul D’Accursio - a adăpostit primăria orașului până în 2008. Acum găzduiește colecția de Artă Civilă cu picturi din Evul Mediu până în secolul XIX. Acesta mai adăpostește și Muzeul Morandi unde sunt păstrate și expuse lucrările lui Giorgio Morandi.

Palatul Podesta - a fost construit în jurul anului 2000. Se află lângă Piazza Maggiore vis-à-vis de biserica Sf. Petronio. În secolele XVI-XVIII palatul a fost folosit ca teatru, iar în secolul XX acesta a primit fresce pictate de Adolfo de Carolis.

Cât costă o zi în Bologna?

Bologna este un oraș foarte important din Italia, acesta atrăgând turiștii cu prețuri ieftine la cazare, alimente și băuturi.

Orașul deține aproximativ 340 de hoteluri și pensiuni, cazarea fiind foarte ieftină la oricare dintre acestea, prețurile pe noapte variind între 100 și 300 de lei. Pentru mai multe detalii, accesați următorul site booking.

Mâncarea în restaurantele bologneze este foarte delicioasă, specialitatea lor fiind sosul bolognez. Bucătarii sunt experimentați în acest oraș, fiecare știind să pregătească un meniu delicios pentru dumneavoastră.

Dacă îți place distracția de noapte, poți vizita oricând pub-urile din oraș, acestea fiind pregătite pentru turiști cu evenimente și prețuri mici la băutură. Prețul unei cafele este de 1 euro.

Locuri de muncă Bologna

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm următoarele siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Bologna?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Deva Bologna săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!