Autocar transport persoane Deva Aprilia

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Deva Aprilia la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Deva Aprilia te transportă în siguranță și confort din Deva spre Aprilia.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Deva Aprilia presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Deva Aprilia. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Deva Aprilia

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Deva-Aprilia

Plecări autocar Deva Aprilia: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Deva spre Aprilia!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Deva.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Deva Aprilia?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Deva spre Aprilia. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Deva Aprilia pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Deva Aprilia?

Condiții de transport persoane Deva Aprilia

  1. Transport persoane Deva Aprilia este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Deva Aprilia.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Deva Aprilia.
  4. Efectuăm transport persoane din Deva spre Aprilia cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Deva Aprilia este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Aprilia? Află mai multe:

Aprilia este un oraș și o comună aflată în centrul Italiei. Se află în provincia Latina, regiunea Lazio. Este al 5-lea cel mai mare oraș din regiune. Se află la o altitudine de 262 de metri față de nivelul mării și la 16 km de Anzio, Nettuno, 35 km de Roma și 16 km de Colli Albani.

Informații utile despre Aprilia

Aprilia are o populație de aproximativ 72,000 locuitori, suprafața acestuia fiind de aproximativ 177.70 km². Clima orașului este subtropical umedă, cu puțina influență de la mare, iar precipitațiile sunt moderate. Temperatura medie vara este de 32°C, iar temperatura medie iarna este de 5°C.

Turist în Aprilia? Principalele obiective turistice și turismul în Aprilia.

Aprilia este o destinație turistică importantă în Italia, toate acestea datorită următoarelor obiective: Pontina Paintball, Park Malibran și Il Cerchio nel Grano. Aceste atracții au intrarea gratuită și sunt deschise pe tot parcursul anului. Turismul în acest oraș este în special unul de recreare cu multe spații verzi și locuri de relaxare. Este un loc perfect de vizitat cu familia.

Ce merită să vizitezi în Aprilia?

Pontina Paintball - Paintball este un sport nou, deja cunoscut în SUA și s-a răspândit rapid și în Italia. Acest sport în Italia este reglementat de Federația Italiană. Scopul este de a elimina adversarul prin lovirea cu bile de gelatină, umplute cu vopsea viu colorate, prin tragerea cu ajutorul instrumentelor speciale de aer comprimat, numite markeri. Este un sport care se practică în grupuri mari sau mici, și oferă atât lucru de echipă cât și lucru individual. A fost conceput ca o alternativă la divertisment și distracție, pentru toți cei care doresc să încerce noi experiențe. Pontina Paintball Aprilia este deschis de luni până duminică între orele 08:00-00:00.

Park Malibran - este o structură ce constă în spații mari în interior și în aer liber, zone de joacă, piscine și zone de sport. Datorită lățimii parcului, acesta își permite deținerea a diferite zone unde poți efectua diverse activități recreative, sportive și de divertisment. Parcul a fost conceput pentru a crea un mediu sigur și sănătos pentru copii și adulți.

Il Cerchio nel Grano - a apărut în noaptea din 29 iunie, în micul oraș Asti Robella (ce avea aproximativ 500 de locuitori). Aceștia au strâns peste 6.000 de turiști. Cercul este situat pe un deal mare și are aproximativ 130 m, fiind amplasat în cereale. Acesta este considerat un simbol al echilibrului cosmic.

Cât costă o zi în Aprilia?

O zi în orașul Aprilia este destul de ieftină, deoarece intrarea este liberă în majoritatea obiectivelor turistice deținute de oraș, iar pe lângă acestea, cazarea, mâncarea și băutura din oraș sunt accesbile.

Cazarea în unul dintre hotelurile orașului variază între 200 și 400 de lei pe seară. Orașul deține în jur de 10 hoteluri și multe alte pensiuni. Cele mai vizitate dintre acestea sunt: Hotel Aquila, Enea Hotel Aprilia, Hotel Il Nido, Albergo S. Michele, Della Piana Residence Srl și Bed & Breakfast Le Mirage. Majoritatea hotelurilor au baie separată pentru fiecare cameră, wireless, uscător de păr și multe alte accesorii. Unele dintre acestea au și restaurant, având și oferte cu trei sau o masă pe zi.

Dacă nu îți place mâncarea pregătită în hoteluri, poți merge la un restaurant din oraș. Acesta deține 126 de restaurante, cele mai importante dintre acestea fiind: IL Focarile, il pacchero solitario, Ristorante Pizzeria I Giardini Del David, La strana coppia - pizza & dintorni, Da Elena și Ristorante Il Gallo D'Oro. Prețurile unui meniu variază între 3 și 20 de euro, iar o cafea costă 1 euro.

În acest oraș se află și un restaurant românesc cu numele de Barbecue Restaurant. Specialitatea lor este pizza.

Dacă ești un adept al distracției de noapte, orașul are foarte multe pub-uri unde poți să-ți petreci o seară cu prietenii. Cele mai importante pub-uri din Aprilia sunt: Al Vecchio Gattone, La Strana Coppia, Bon Bon, Antico Caffe Toscanini dal 1964, Bar Miroo si Pablo71. Aceste pub-uri organizează evenimente săptămânal, unde aveți ocazia să profitați de oferte speciale de băuturi.

Locuri de muncă Aprilia

O multitudine de locuri de muncă pot fi găsite cu ajutorul următoarelor siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Aprilia?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Deva Aprilia săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!