Latino Expres

Compania Latino Expres este o afacere cu peste 10 ani de experienta, avand activitatea principala transport persoane curierat si coletarie. Ca specialisti in transport persoane si curierat detinem o flota de autocare omologate conform cerintelor europene in domeniul transporturilor.

Servicii transport persoane

Rezervari Bilete Autocar

Activitate pentru profesionisti
Activand intr-o bresa in care nu este loc pentru amatori compania Latino Expres detine personal calificat, atestat profesional si instruit pentru activitatea de turism. Calatoreste cu bine si in maxima siguranta!
Facem Turism European
Cunoastem pietele europene ceea ce ne permite sa abordam transportul de persoane intr-o noua maniera de logistica si curierat, venind de fiecare data in intampinarea celor mai variate necesitati ale clientilor Latino Expres.
Mijloace de transport sigure
Latino Expres face eforturi constante sa detina mijloace de transport sigure, rapide si perfect adaptate pentru diferitele destinatii din Europa. Transport persoane si curierat in siguranta maxima! 
Transport prin inovatie
La baza dezvoltarii noastre a stat preocuparea constanta pentru oferirea de solutii personalizate de transport persoane si curierat pe care le-am extins treptat spre performanta. Ne adaptam la nou pentru transportul persoanelor
Servicii transport profesioniste
Ca specialisti in transportul persoanelor si serviciile de curierat si coletarie colindam granitele mai multor tari din Europa: Anglia, Italia, Germania, Olanda, Franta, Belgia. Stim si unde savurezi cea mai buna cafea!

 

contact-button - Copy