Transport internațional de persoane

România Anglia

România Italia

România Norvegia


Telefon fix
24/7

Telefon
+40.263.701.919
Mobil &
WhatsApp

Telefon
+40.758.013.380
Autocar România Anglia

Cine suntem?

Latino Expres face parte dintre acele firme transport persoane la care mereu vei găsi cele mai rezonabile prețuri la bilete autocar.
Cu noi vei avea mereu 50% reducere la biletele pentru copiii de până la 12 ani. De asemenea practicăm reduceri la tarife și pentru grupurile care circulă organizat. Rămâi mereu conectat cu noi în social media, pe pagina noastră de Facebook și ai șansa să prinzi acele campanii promoționale care iți vor aduce reduceri la costul biletului de autocar.
Suntem profesioniști în activitatea de transport persoane. Am înțeles că pentru a reuși este nevoie de un management proactiv și investiție continuă în resursa umană. Vrei să călătorești rapid, simplu și în siguranță spre destinația ta? Călătorește cu noi!


Autocar România Italia

Ce facem?

Efectuăm transport internațional de persoane și colete spre mai multe destinații Europene:Autocar România Norvegia

Cu ce ne mândrim?

Deținem o flotă de 16 autocare moderne mărcile Setra, Van Holl, Neoplan care oferă condiții moderne și plăcute de călătorie.
De asemenea avem șoferi profesioniști, cu experiență în transportul internațional de persoane, care vă vor transporta în cele mai bune condiții de siguranță.
Ghidul va fi prezent în autocar pe toată durata călătoriei pentru a vă ajuta atât cu informații referitoare la documentele necesare pentru țara de destinație sau de tranzit, cât și pentru organizarea coletelor și bagajelor de cală.
Autocarele sunt dotate cu prize la 220V și internet prin WI-FI.