Autocar transport persoane Bistrița Arezzo

Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Bistrița Arezzo la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Bistrița Arezzo te transportă în siguranță și confort din Bistrița spre Arezzo.

Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Bistrița Arezzo presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Bistrița Arezzo. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Informații și rezervări autocar transport persoane Bistrița Arezzo

Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.

Program autocar Bistrița-Arezzo

Plecări autocar Bistrița Arezzo: Avem plecări autocar săptămânal (joi) din Bistrița spre Arezzo!

Stații autocare Italia:

Udine, Mestre, Padova, Ferrara, Bologna, Firenze, Arezzo, Perugia, Roma, Aprilia, Latina

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Bistrița.

Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Bistrița Arezzo?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Bistrița spre Arezzo. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!

Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Bistrița Arezzo pentru copiii dumneavoastră!

Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Bistrița Arezzo?

Condiții de transport persoane Bistrița Arezzo

  1. Transport persoane Bistrița Arezzo este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Bistrița Arezzo.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Bistrița Arezzo.
  4. Efectuăm transport persoane din Bistrița spre Arezzo cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Bistrița Arezzo este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Italia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Arezzo? Află mai multe:

Arezzo este un oraș aflat în centrul Italiei și este capitala regiunii cu același nume, în Toscana. Orașul este situat la aproximativ 80 km de Florența, la o altitudine de aproximativ 296 de metri.

Informații utile despre Arezzo

Arezzo are o populație de aproximativ 100.000 locuitori, suprafața acestuia fiind de aproximativ 386.25 km². Densitatea orașului este de aproximativ 2600 locuitori pe km². Clima din oraș este subtropical umedă și este caracterizată de temperaturi înalte și precipitații distribuite uniform. Cea mai înaltă temperatură înregistrată din 1964 până în prezent a fost de 40,3°C, iar cea mai joasă de -20,2°C.

Turist în Arezzo? Principalele obiective turistice și turismul în Arezzo.

Orașul are foarte multe atracții turistice care merită vizitate, cele mai importante dintre acestea fiind: Școala din Monterchi, Bazilica San Francesco, Piazza Grande, Fraternita dei Laici și Passeggio del Prato.

Ce merită să vizitezi în Arezzo?

Școala din Monterchi - Iubitorii operelor lui Piero della Francesca (1416-1492) pot vizita vechea școală din Monterchi (Via della Reglia) pentru a-i admira lucrările foarte importante precum: Madonna del Parto, Învierea și Viadonna del a Misericordia.

Bazilica San Francesco - este o biserică ce a supraviețuit destul de greu celui De-Al Doilea Razboi Mondial. Cu toate acestea, după război, localnicii au avut grijă de această biserică, iar acum fiecare turist care vizitează orașul, merge la Bazilica San Francesco, unde se pot găsi faimoasele fresce din 1457 ale lui Piero.

Piazza Grande - Majoritatea celorlalte atracții turistice din Arezzo, se află în sau aproape de Piazza Grande, ciudata piață înclinată a orașului. În capul pantei se înalță Palazzo delle Logge, cu a sa atractivă logie renascentistă proiectată de către artistul și istoricul de artă originar din Arezzo, Giorgio Vasari (1512-1574).

Fraternita dei Laici - în colțul din stânga al pieței Grande se înalță Fraternita dei Laici, un palat gotic renumit pentru sculpturile de pe uși și luneta. Ceva mai jos se află absida din spate a Bazilicii Santa Maria, o construcție românească din secolul al XII-lea, unde se ajunge prin Corso Italia.

Passeggio del Prato - În nordul pieței Grande se desfășoară Passeggio del Prato, un parc încântător flancat de catedrala și ruinele Castelului Fortezza Medicea, construit în secolul al XVI-lea de către familia Medici. Catedrala merită vizitată pentru ale sale vitralii, fresca lui Piero della Francesco prezentând-o pe "Maria Magdalena" (nava nordică de lângă orgă) și ciudatul cavou (1327) al lui Guido Tarlati, un episcop al orașului Arezzo din secolul al XIV-lea (situat lângă fresca lui Piero).

Cât costă o zi în Arezzo?

O zi în acest oraș este destul de ieftină, deoarece hotelurile au cazarea ieftină și uneori oferte speciale pentru turiști.

Arezzo deține în jur de 112 hoteluri și pensiuni, cele mai importante hoteluri din oraș fiind: Albergo Minerva, Hotel L'Aretino, Graziella Patio Hotel, Hotel Portici Arezzo, Vogue Hotel Arezzo, Hotel Continentale, AC Hotel Arezzo și multe altele.

Prețurile pentru o noapte variază între 100 și 400 de lei, majoritatea hotelurilor fiind dotate cu băi la fiecare cameră, televizor, uscător de păr și internet prin wireless. Pentru mai multe detalii, accesați următorul siteul booking.

În acest oraș, sunt în jur de 361 de restaurante, cele mai importante fiind: Ristorante Il Cantuccio di Bianchi, Osteria Dei Mercanti, Ristorante Antica Fonte, Aka Taiyoo, mondo pizza di calcagno rosario & C., La Nuova Tagliatella Sas și Trattoria il Saraceno. Acestea au meniuri ieftine, bogate și bucătari experimentați ce au în spate 20 de ani muncă cu clienții. Prețul unui meniu variază între 3 și 20 de euro, iar o cafea costă 1 euro, un preț mic în comparație cu bunătatea mâncărurilor gătite de bucătari.

Pe lângă cazare și mâncare ieftină, orașul deține pub-uri unde și băutura este ieftină, uneori berea fiind mai puțin de un euro, la diferite evenimente.

Locuri de muncă Arezzo

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm următoarele siteuri: monster.it și lavoro.it.

Cum ajungi în Arezzo?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Bistrița Arezzo săptămânal. Aveți la dispoziție autocare cu un confort sporit și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Pentru dumneavoastră oferim și un bonus de fidelitate dacă circulați mai mult cu noi, acesta însemnând o reducere din prețul biletului. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!