Autocar transport persoane Aleșd Liverpool


Compania Latino Expres oferă servicii de transport persoane Aleșd Liverpool la cele mai bune prețuri. Autocarele de transport persoane Aleșd Liverpool te transportă în siguranță și confort din Aleșd spre Liverpool.


Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.
Transport persoane Aleșd Liverpool presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă în transport persoane Aleșd Liverpool. Călătorește cu noi!

Telefon fix
24/7

Telefon
+40.263.701.919
Mobil &
WhatsApp

Telefon
+40.758.013.380

Informații și rezervări autocar transport persoane Aleșd Liverpool


Pentru informații și rezervări vă punem la dispoziție urmatoarele numere de telefon:

Pentru mai multe numere de telefon vizitați pagina de Contact.


Program autocare Aleșd-Liverpool


Plecări autocare Aleșd Liverpool: Avem plecări autocare din Aleșd spre Liverpool de patru ori pe săptămână!


Stații autocare Anglia:

Dover, Folkestone, Maidstone, Londra (7 stații), Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Birmingham, Wolverhampton, Stafford, Stoke on Trent, Crewe, Manchester, Warrington, Liverpool.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina Anglia.

Pentru lista completă a destinațiilor vizitați pagina Aleșd.


Când pot beneficia de reduceri la biletele autocar Aleșd Liverpool?

Firma Latino Expres are oferte și reduceri la transport persoane cu autocarul din Aleșd spre Liverpool. Evenimentele importante din calendar și din viața ta sunt, la noi, subiect de promoții aplicate prin vouchere de călătorie. Ai ocazia să beneficiezi de reduceri importante la prețul biletului de autocar, pentru că și tu, și zilele speciale din viața ta sunt importante pentru noi. Prețul redus e cadoul nostru pentru tine!

Stai conectat pe site-ul oficial Latino Expres, urmărește ofertele noastre publicate în mediul online și fii pe fază la reduceri!


Reduceri bilete autocar: Latino Expres aplică reduceri săptămanale pentru grupurile de persoane care circulă în mod organizat, reduceri la biletele autocar pentru copii, studenți, elevi și pensionari. Ține minte: compania Latino Expres aplică întotdeauna 50% reducere la costul biletului de autocar pe ruta Aleșd Liverpool pentru copiii dumneavoastră!


Ce servicii gratuite sunt incluse la transportul de persoane cu autocarul pe ruta Aleșd Liverpool?


Condiții de transport persoane Aleșd Liverpool


  1. Transport persoane Aleșd Liverpool este efectuat de o echipă specializată în transportul de persoane.
  2. Te informăm despre toată documentația necesară pentru transport persoane pe ruta Aleșd Liverpool.
  3. Deținem o flotă de autocare omologate pentru transport persoane Aleșd Liverpool.
  4. Efectuăm transport persoane din Aleșd spre Liverpool cu propria noastră flotă de autocare ceea ce înseamnă că nu vei circula prin companii intermediare.
  5. Siguranța și confortul la transport persoane Aleșd Liverpool este prioritatea noastră!
  6. Avem peste 10 ani experiență în transportul de persoane.
  7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesională a angajaților noștri.
  8. Trătam toți clienții cu aceeași seriozitate și profesionalism.
  9. Iți oferim informații prețioase și utile cu privire la punctele de interes din marile orașe din Anglia.
  10. Știm unde să savurăm pe traseu cea mai bună cafea.

Călătorești spre Liverpool? Află mai multe:


Liverpool este un oraș și un Burg Metropolitan. Acesta este situat în regiunea de Nord a Angliei și este unul dintre importantele orașe cu peste 800.000 de locuitori în zona metropolitană. Ca număr de locuitori, acesta se află pe locul 4 în topul celor mai mari orașe din Marea Britanie.


Informații utile despre Liverpool:

Liverpool a fost înființat în anul 1207, urmând ca în anul 1880 să primească statutul de oraș. În secolul XIX a fost considerat al doilea port britanic din Marea Britanie, după Londra, cu kilometrii întregi de cheiuri specializate și 2100 ha de docuri. Prin porturi trec 27,8 milioane de tone de încărcătură. Vechiul oraș portuar a fost înscris în anul 2004 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. În 2008, orașul a fost Capitala Europeana a Culturii. Liverpool este un centru internațional cultural cunoscut, aici luând ființă faimoasa trupa The Beatles. În deceniul 6 al secolului XX, orașul a devenit foarte cunoscut datorită poeților săi precum Roger McGough și Adrian Henri, menținând pe urmă reputația orașului David Bateman și Jim Bennett, membri ai The Dead Good Poets Society.


Turist în Liverpool? Principalele obiective turistice și turismul în Liverpool.

Liverpool are o tradiție bogată în ceea ce privește artele reprezentative, aceasta fiind evidentă prin numărul mare de teatre aflate în oraș, teatre precum: Empire, Everyman, Neptune, Royal Court, Unity sau Liverpool Playhouse. Orașul are o reputație remarcabilă pe plan mondial datorită orchestrei The Royal Liverpool Philharmonic Orchestra care are niște interpretări extraordinare. Concertele sunt susținute în propria sală, The Philharmonic Hall. Totodată, orașul dispune și o de orchestră de tineret. Acesta posedă 2500 de clădiri istorice, protejate prin lege, dintre care 26 sunt de gradul I ca importanță, iar 85 de gradul II.

Orașul deține cel mai mare număr de sculptori din întreaga Anglie și numărul cel mai mare de clădiri.

Portul a fost declarat ca aparținând Patrimoniului Internațional UNESCO datorită modurilor de încărcare și descărcare a mărfurilor și a modului în care erau construite docurile.


Ce merită să vizitezi în Liverpool?

În Liverpool, puteți vizita diferite galerii de artă sau muzee precum:

Muzeul de Istorie Beatles - punct de atracție turistică pentru iubitorii anilor '60.

Galeriile Tate - aceasta galerie conține toate operele britanice începând din anul 1500 până în prezent.

Muzeul Maritim Merseyside - aici puteți găsi o galerie a emigranților, unde puteți afla povestea milioanelor de oameni ce emigrau prin acel port. Puteți afla povestea faimosului Titanic și rolul lui Liverpool în Bătălia de pe Atlantic din Al Doilea Război Mondial și cum este să petreceți o viață întreagă pe mare.

Galeria de Artă Walker - una din cele mai mari galerii de artă din Marea Britanie, după cea din Londra.

Pe lângă muzee și galerii mai puteți vizita:


Cât costă o zi în Liverpool?

La fel ca și în majoritatea orașelor din Anglia, în acest oraș puteți beneficia de prețuri incredibil de mici la cazare (10-15 lire – consultați Hostelbookers).

Puteți beneficia de un sejur de 4 nopți la Hotelul Lord Nelson la doar 235 euro. Mâncarea din restaurante este foarte bună și sănătoasă, aceasta fiind recomandată de mulți oameni deoarece are și preturi mici, o masă completă la un restaurant costând între 10-20 de lire, iar mâncarea din fast-food doar 5 lire. Berea în pub-uri și în localuri costa 3 lire, iar un pachet de țigări 7 lire.


Locuri de muncă Liverpool.

Pentru a găsi un loc de muncă pe placul dumneavoastră, vă recomandăm site-ul justlanded. Job-urile sunt foarte bine plătite în toată Anglia.


Cum ajungi in Liverpool?

Compania Latino Expres oferă transport persoane Aleșd Liverpool 4 zile pe săptămână. Aveți la dispoziție autocare Aleșd Liverpool cu un confort de nivel ridicat și echipaj de înaltă calitate. Pentru copii, compania Latino Expres oferă reducere de 50% din prețul biletelor. Călătoriți cu încredere! Suntem la dispoziția dumneavoastră. Călătorind cu noi aveți șansa de a beneficia de vouchere cadou, cupoane cadou sau chiar de reduceri last minute. Recomandam să faceți rezervarea biletului din timp. Alegeți Latino Expres, călătoriți avantajos și sigur!