Transport Persoane

Oferim servicii de transport persoane, curierat si coletarie cu un maxim profesionalism in Europa, in tari precum: Anglia, Italia, Germania, Olanda, Franta, Belgia. Activitatea noastra se reflecta in experienta dobandita si pasiunea depusa in activitatea de transport persoane.

Rezervari autocar

Rezervari Bilete Autocar

Transport persoane
Transportul de persoane este o activitate care ne defineste, ne bucura si ne implineste in acelasi timp. Depunem pasiune in actvitatea de transport persoane. Anglia, Italia, Germania, Olanda, Franta, Belgia te asteapta.
Transport colete
Oferim servicii de transport colete si curierat in siguranta maxima si la preturi care si Mos Craciun ar fi invidios daca s-ar privatiza. Transportul de colete presupune profesionalism in activitatea prestata.
Servicii curierat
Serviciile de curierat inseamna incredere reciproca. Latino Expres iti transporta plicurile cu actele si bunurile tale de valoare in siguranta deplina catre destinatia si persoana aleasa de tine. Curierul tau te asteapta!
Consultanta in transport persoane
Vrem sa privim lucrurile diferit, de aceea investim in performanta, intelegem ca sunt clienti care viziteaza pentru prima data anumite tari din Europa. Te putem informa unde gasesti cea mai ieftina cazare si alte informatii de aur.
Calitate servicii transport
Compania Latino Expres doreste sa se evidentieze in activitatea de transport persoane si curierat aplicata in Europa de aceea serviciile noastre sunt in permanenta dezvoltare. Activam intr-o bresa care presupune formare continua!

 

Contact Latino Expres